Wanneer is een huis een thuis? Soms heb je hier alleen de juiste meubels en een likje verf voor nodig, soms wat grover geschut: een verbouwing of uitbreiding. En bij jouw verbouwing of nieuwbouw kom ik graag in beeld.
Zie mij als je eer en geweten. Ik vertaal jouw wensen naar een ontwerp waar jij je helemaal goed bij voelt. Jij bepaalt het budget en ik bewaak het tijdens de verbouwing. De aannemers en andere werklui stuur ik aan, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Kwaliteit, technische en juridische aspecten: allemaal dik in orde.
En als we klaar zijn, heb jij het gevoel dat het echt jouw (t)huis is.

Bouwkundig ontwerp

Je hebt best wel wat leuke ideeën voor je eigen huis bedacht, helemaal nieuwbouw of toch liever je eigen vertrouwde plek verbouwen.

Hoe wordt dit nu een mooi ontwerp dat van je huis een thuis maakt en niet gelijk je bankrekening rood laat kleuren of denk je krijg ik daar wel vergunning voor?

Bouwkundig Advies

Het ontwerp voor je huis is klaar en/of je weet precies wat je wilt gaan bouwen of verbouwen.

En dan hoe doe je dat dan, welke technische adviezen en tekeningen moet je hebben voor de gemeente of de aannemer, zeg het maar?

Bouw begeleiding

Alle plannen zijn klaar, je weet precies wat je wilt (ver)bouwen, maar … vind maar eens een geschikte aannemer voor jouw wensen en jouw budget.

En doet hij dan wel wat hij moet doen?  Maakt hij de constructies wel zo dat ze voldoen aan de regels of dat het niet gaat scheuren of lekken? Je hoort zoveel verhalen, toch?

Bouw geschillen

Helaas er blijkt toch iets niet goed te zijn gegaan bij het bouwproces of de uitvoering, je bent het niet eens met een afrekening van de aannemer of er is iets gemaakt dat niet goed blijkt te zitten.

Kortom je hebt gedoe met je aannemer of verkoper van je huis (of aannemers je hebt gedoe met je opdrachtgever)!!